CoinPoker je objavio svoje najnovije izvješće o dokazu pričuva (PoR). Pri tome je potvrdio da su svi korisnički depoziti potpuno pokriveni u hladnim novčanicima, vidljivim na blockchainu. Međutim, dodatne rezerve pohranjene su u vrućim novčanicima za nesmetano procesuiranje trenutnih isplata.

U znak priznanja za ovaj potez koji unapređuje transparentnost, CoinPoker je najavio suradnju s bivšim austrijskim nogometašem i poker profesionalcem Mariom Mosböckom. Mario je postao novi službeni ambasador stranice.

Mario Mosböck je u objavi na X-u istaknuo da je cilj ovog dvojca usmjeriti novu vodeću ekipu kako bi stvorili najbolju internetsku poker stranicu na svijetu.

Kako stvoriti vrhunsku online poker platformu koristeći kriptovalute?

Osnovan 2017. godine, CoinPoker je relativno nova platforma za kripto poker i kockanje. No, sve se više uspinje među najboljim online poker sajtovima prema mišljenju časopisa poput Card Player, PokerScout i Techopedia.

coinpoker

Za razliku od tradicionalnih online poker soba koje koriste fiat valute, CoinPoker omogućava igračima da se klade koristeći Tether (USDT). Ova platforma koristi blockchain tehnologiju kako bi osigurala da su korisnička sredstva sigurna i odvojena od operativnih sredstava.

Nakon skandala s Full Tilt Pokerom 2011. godine, kada su se sredstva korisnika pomiješala s operativnim sredstvima, a kompanija je postala nesolventna tokom “crnog petka” industrije, mnoge vrhunske poker stranice su počele prihvatati kriptovalute za depozite. Međutim, CoinPoker ide korak dalje i prihvata kriptovalute za sve poker aktivnosti. Igrači mogu da uplate USDT, Bitcoin, Ethereum, Solana, Polygon, Binance Coin, ili njihov vlastiti token CHP, koji omogućava 33% rakeback za svoje vlasnike.

Dodatno, CoinPoker pruža dodatnu sigurnost koristeći Fireblocks trezore i decentralizirani RNG (generator slučajnih brojeva) softver. Igrači mogu proveriti slučajnost svake ruke pomoću Ethereum Keccak-256 algoritma.

CoinPoker je potpisao ugovor s Marijom Mosböckom i Patrickom ‘Pads’ Leonardom

Mario Mosböck, 28-godišnji bivši napadač austrijskog nogometnog kluba Wiener Neustädter SC, nedavno je stekao ugled na live i online poker sceni. Trenutno je prikupio više od 11,7 milijuna dolara u turnirskim pobjedama, uključujući impresivno prvo mjesto na Triton Super High Roller Series u Jejuu s nagradom od 1,1 milijun dolara te drugo mjesto na WPT Big One for One Drop 2023. za 4,6 milijuna dolara.

Na CoinPokeru, Mario je poznat pod nadimkom ‘livinmydream’, gdje redovito sudjeluje u visokim ulozima u $25/$50 PLO cash igrama i više.

Patrick Leonard, bivši ambasador PartyPokera, trenutno zauzima 38. mjesto na engleskoj ljestvici novca svih vremena prema Hendon Mob bazi podataka. Njegova ukupna zarada uživo prelazi 3,1 milijun dolara uključujući osvojenu WSOP narukvicu. Njegova online zarada od preko 19,2 milijuna dolara osigurava njegovo mjesto među najboljim online MTT igračima svijeta.

Osim toga, Patrick je vrlo cijenjeni poker trener koji pomaže igračima srednjih uloga da poboljšaju svoje vještine. Neki od njegovih učenika osvojili su EPT, WCOOP i SCOOP događaje. Na CoinPokeru, Patrick teži “stvaranju najsigurnije i najbolje online poker sobe na svijetu” te je surađivao sa stranicom na izradi izvješća o dokazu o rezervama.https://x.com/padspoker/status/1821575144504172892

Dokaz o rezervama na Blockchainu

U svom najnovijem izvješću o transparentnosti, CoinPoker naglašava svoju predanost sigurnosti i mirnom umu svojih korisnika. Ova platforma posluje pod licencom za eGaming Curaçao, koja jamči usklađenost s rigoroznim regulatornim standardima. CoinPoker osigurava financijsku stabilnost pružajući dokaze o rezervama. To znači da posjeduju dovoljno sredstava da pokriju sva korisnička sredstva. Ove rezerve predstavljaju imovinu koju drže za korisnike kada oni polože sredstva na svoje račune.

Trenutno, ukupni depoziti klijenata na CoinPokeru iznose približno 16 milijuna dolara. Ukupna sredstva u rezervi iznose nešto manje od 16,75 milijuna dolara, što čini 105% pokrivača depozita. Točan iznos depozita igrača redovito se ažurira na njihovoj web stranici, coinpoker.com.

CoinPoker pruža linkove za provjeru tih sredstava na blockchainu putem platformi kao što su etherscan.io, blockchain.com, bscscan.com i druge, ovisno o vrsti tokena. Većina sredstava pohranjena je u hladnom skladištu radi maksimalne sigurnosti. Određeni dio se nalazi u vrućim novčanicima za brzu obradu povlačenja. Igrači mogu uplati i povući sredstva u nekoliko minuta putem MetaMask novčanika ili kripto razmjene, bilo da igraju kripto poker ili kripto casino igre.

U sklopu proslave objavljivanja ovog izvještaja o transparentnosti, CoinPoker je najavio posebnu promociju: besplatan ulaz na nadolazeći $40000 GTD Sunday Special turnir. Više informacija o promociji možete pronaći na njihovim društvenim mrežama, uključujući X i Instagram.

O CoinPoker-u

Licenciran u Curaçau, CoinPoker je dostupan za preuzimanje besplatno na Windows i Android uređajima. Na ovoj platformi možete se zabaviti uz igre poput No Limit Hold’em, Pot Limit Omaha i drugih varijacija, bilo da preferirate igre za novac ili turnire. Novi igrači mogu iskoristiti bonus od 150% do 2000 USDT na prvi depozit. Takođe, vlasnici kriptovalute CHP mogu uživati u 33% rakebacka na svoje igre.

Otvorite CoinPoker račun ovdje